مصطفی مهدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با انجام امور تحقیقاتی دراین منطقه برای عمران و آبادانی گامهایی صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اجرای 38 طرح مصوب جهاد دانشگاهی در کشور اشاره کرد و گفت: دو طرح کشوری جهاد دانشگاهی در جویبار اجرایی می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران گفت: دو طرح تولید هیدروژه از جلبک ها و گیاهان دارویی به لیمو و استویا در منطقه چپکرود جویبار انجام می شود.
مهدی نژاد با اشاره به وجود 353 نوع جلبک در آبهای دریای مازندران، افزود: این جلبک ها خاصیت آزادسازی هیدروژن را دارند.
وی بیان داشت: برای اجرای طرح فوق یک برنامه تولید چهار ساله نیمه صنعتی و چهار ساله صنعتی را در دستور کار جهاد دانشگاهی مازندران قرار دادیم.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه طرحهای فوق با اعتبارات ملی اجرایی می شود، تصریح کرد: با تولید هیدروژن از جلبک ها، بر مصرف سوخت های فسیلی کاسته می شود.
مهدی نژاد گفت: سوخت هیدروژن در تولید و ساخت تجهیزات نظامی و ماهواره ای نیز کاربرد دارد.
وی با بیان اینکه تنها در سه دانشگاه کشورهای آمریکا و آلمان دانش تبدیل جلبک به هیدروژن تدریس می شود، اظهار داشت: این تکنولوژی نخستین بار در ایران و منطقه چپکرود جویبار به مرحله اجرایی شدن نزدیک می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران اظهار داشت: برای اجرای این طرحها دانشگاههای ایران، مشهد، زنجان ، ساری و جهاد دانشگاهی مازندران همکاری می کنند.
جویبار یکی از شهرهای صنعتی جنوب مازندران است.
نظر شما